divendres, 24 de juny del 2016

Presentació

Degut a la gran exigència de l'INS CAR Sant Cugat, un grup dels alumnes més avançats de 1r B del CFGS d'Animació d'Activitats Físico-Esportives (AAFE) s'ha vist obligat a refugiar-se a la xarxa, utilitzant-la com a element de suport per la seva feina quotidiana. En resum, en aquest blog podreu trobar fitxes de jocs de tot tipus i per a totes les edats, classificats segons criteri propi.

Els autors d'aquest blog són:
  • Joel Fúnez: jove de 20 anys de Polinyà del Vallès (Barcelona). Després d'un breu pas de dos anys per la universitat, va decidir canviar d'aires i dedicar-s'hi acadèmicament al que realment li agrada: l'esport. 
  • Marc Gómez: professor de karate i break dance. Creu que els jocs i l'esport s'han de combinar a les sessions amb nens/es perquè aprenguin jugant i fer de l'esport una cosa divertida. Els jocs que publicarem són importants en la seva carrera com a professor de cara a aplicar-los a les classes.
  • Roger Giménez: un noi de Castellbisbal que s'autodefineix com "el puto amo". Tota una vida dedicada al futbol, va passar per les categories inferiors de la selecció catalana i ara es dedica a entrenar nens petits.
Els jocs que publicarem seran classificats, com ja hem dit, segons un criteri preestablert. En les pestanyes que trobareu a la part superior del blog trobareu un enllaç que us portarà directament al tipus de joc que esteu buscant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada